Kemer'de kaybolan 3 öğrenci böyle bulundu

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan 3 yabancı öğrenci bulundu.

19 Ocak 2015 Pazartesi 10:51
Kemer'de kaybolan 3 öğrenci böyle bulundu






Kemer'de kaybolan 3 öğrenci böyle bulundu

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan 3 yabancı öğrenci bulundu. Üçü de 22 yaşındaki İngiliz David James Alan Mackie ile Hollandalı Marje de Grott ve Frisa Ann Antony de Vries'in bitkin olduğu, kısa sürede bulundukları yerden indirilmeye başlandığı kaydedildi. Kemer ilçesinde Likya Yolu yürüyüşü sırasında kaybolan kaybolan bir İngiliz ve iki Hollanda vatandaşının yerinin belirlendiği bildirildi.

Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, yaptığı açıklamada, Göynük Mahallesi Likya Yolu'nda doğa yürüyüşü yapan bir İngiliz ve iki Hollanda vatandaşının, arama çalışmaları sırasında helikopterden görüldüklerini ifade etti.

Bu kişilerin helikoptere doğru el salladıklarını anlatan Cevheroğlu, "Sağlık durumları iyi görünüyordu. Şimdi bu kişilere ulaşmaya çalışıyoruz. Kara ekiplerimiz belirlenen yere doğru ilerliyor" dedi.
Son Güncelleme: 19.01.2015 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.