Kız kardeşler birbirlerine sarılarak can verdi

Amasya Gümüşhacıköy'de çıkan yangında feci şekilde can veren Gülay Karakaya ve Sudenaz Karakaya kardeşlerin cesedi birbirlerine sarılı halde bulundu.

13 Kasım 2016 Pazar 10:16
Kız kardeşler birbirlerine sarılarak can verdi






Kız kardeşler birbirlerine sarılarak can verdi
Amasya'da sobalı bir evde çıkan yangında feci şekilde can veren iki kız kardeşin cesedleri birbirlerine sarılmış halde bulundu. Gümüşhacıköy'de çıkan yangın sırasında iki katlı ahşap ev tamamen kül olurken yangında çocuklarını kaybeden Karakaya ailesinin gözyaşları dinmek bilmedi.

ALEVLER BİR ANDA TÜM EVİ SARDI

Son Dakika Amasya Edinilen bilgiye göre Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesindeki sobalı evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Gülay ile 5 yaşındaki kardeşi Sudenaz'ın cesedi birbirlerine sarılmış halde bulundu.

EVDE İKİ KIZ KARDEŞ VARDI

Irgat Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Karakaya'ya ait 2 katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında alevler bir anda evi sardı.

O sırada evde bulunan anne Neziha Karakaya ile 8 yaşındaki kızı Sedef Karakala yangını duyar duymaz eve koşan baba Hüseyin Karakaya tarafından güçlükle kurtarıldı.

Üst katta bulunan İmam Hatip Lisesi 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Gülay Karakaya (16) ile kardeşi Sudenaz Karakaya (5) ise evden çıkamayarak alevlerin arasında can verdi.
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Amasya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.