Kızının katiline 'Seni seviyorum' deyince ölümden kurtulmuş

ANTALYA'da birlikte yaşadığı Özbekistanlı, 37 yaşındaki Nazira Asranova'yı bıçakla yaralayan, kızı 14 yaşındaki Dilafruz Ashuralieva'yı öldüren, 51 yaşındaki Ayhan Arslan'ın, üzerlerine benzin dökünce söylediği 'Seni seviyorum' sözü hayatını kurtarmış

04 Ekim 2014 Cumartesi 10:18
Kızının katiline 'Seni seviyorum' deyince ölümden kurtulmuş






Kızının katiline 'Seni seviyorum' deyince ölümden kurtulmuş. 51 yaşındaki Ayhan genç kadının 14 yaşındaki kızını bıçaklayarak katletmiş

ANTALYA'da birlikte yaşadığı Özbekistanlı, 37 yaşındaki Nazira Asranova'yı bıçakla yaralayan, kızı, 14 yaşındaki Dilafruz Ashuralieva'yı öldüren, 51 yaşındaki Ayhan Arslan'ın, üzerlerine benzin döktüğü anne- kızı yakmaya hazırlanırken Asranova'nın "Seni seviyorum hayatım, yapma" sözü üzerine bundan vazgeçtiği ortaya çıktı.

İlk eşinden ayrıldıktan sonra kızı Dilafruz Ashuralieva ile yaşayan Nazira Asranova, 2008 yılında elektrik teknisyeni Ayhan Arslan ile tanıştı. Birlikteliklerinden 3 yaşlarında kızları olan çift arasında sık tartışma çıkmaya başlandı. Nazira Asranova'nın polis merkezine giderek şikayetçi olduğu Arslan için uzaklaştırma kararı çıkmasına rağmen, Asranova sevgili şiddetinden korunamadı. Geçen 25 Ağustos sabahı eve gelen Arslan, Nazira Asranova'yı karnından, kızı Dilafruz Ashuralieva'yı kalbinden bıçakladı. Dilafruz Ashuralieva ölürken, Nazire Aşuralevia ağır yaralandı. Polise teslim olan Ayhan Arslan ise tutuklandı.
Önümüzdeki günlerde 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılaması başlayacak Ayhan Arslan hakkında, ömür boyu ve 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
"ANNESİNE SİPER OLDU"
Polis soruşturmasında, olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Olay günü Ayhan Arslan'ın satın aldığı bir bidona 10 liralık benzin koydurduğu, benzini daha sonra 4 pet şişeye boşalttığı belirlendi. Sabah işe gitmek için hazırlanan Nazira Asranova'nın kapısına gelen Ayhan Arslan'ın zili çaldığı, 3 yaşındaki kızına bakmaya gelen üst kat komşusu zannederek kapıyı açan Asranova karşısında Arslan'ı görünce kapıyı kapatmak istediği, ancak Arslan'ın kapıya omzuyla yüklenerek içeri girdiği belirlendi. Dilafruz Ashuralieva'nın da Arslan'ın annesini bıçakladığını görmesi üzerine araya girip engel olmaya çalıştığı ortaya çıktı. Ayhan Arslan, ifadesinde o anı şöyle anlattı:
"ÜZERLERİNE BENZİN DÖKÜP ATEŞE VERECEKTİ"
“Üzerlerine benzin döktüm. Tam onları ateşe verip yakacakken, yerde yatan Nazira bana 'Seni seviyorum hayatım, yapma' dedi. O zaman kendime geldim ve onları yakmaktan vazgeçip bıçağımla birlikte evden ayrıldım. Yanında kaldığım kahvecinin yanına gittim. 'Ben eşimi ve onun kızını bıçakladım. ana borç para ver' dedim. Kahveci 'Bu suç olur' diyerek para vermedi. Kahvehanedeki çantamı aldım, kanlı kıyafetlerimi çıkardım. Telefonumu satıp parasıyla buradan gidecektim, sonra vazgeçip polise teslim oldum. Nazira ile konuşup barışmak istiyordum. Bana hakaret edince bir anda kendimi kaybettiğim için bıçakladım."
Nazira Asranova ise, Ayhan Arslan'dan şikayetçi olduğunu belirterek “Kızımı öldüren adamı asla affetmeyeceğim. En ağır cezayı alsın" dedi.

Teslime TOSUN/ANTALYA, (DHA) -

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.