Kobani’de Çatişmalar Sürüyor, Türkiye'ye 2 Havan Mermisi Düştü

Ali LEYLAK- Metin Faruk TAMER/SURUÇ (Şanlıurfa), () - SURİYE'nin Kobani kentine ele geçirmek isteyen IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki çatışmalar 35'inci gününe girdi. Çatışmaların aralıklarla devam ettiği Kobani’de...

19 Ekim 2014 Pazar 16:24
Kobani’de Çatişmalar Sürüyor, Türkiye'ye 2 Havan Mermisi Düştü






Kobani’de Çatişmalar Sürüyor, Türkiye'ye 2 Havan Mermisi Düştü

Ali LEYLAK- Metin Faruk TAMER/SURUÇ (Şanlıurfa), () - SURİYE'nin Kobani kentine ele geçirmek isteyen IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki çatışmalar 35'inci gününe girdi. Çatışmaların aralıklarla devam ettiği Kobani’de öğle saatlerinde ateşlenen 2 havan topu mermisi ise Türkiye tarafına düştü.
Kobani'nin doğu bölgesinde konuşlanan IŞİD militanları, Mürşitpınar Sınır Kapısı'nın bulunduğu bölgeye havan topu mermileri ile saldırıyor. Dün yoğun havan atışları ile saldırısını sürdüren IŞİD militanları, bugün ise aralıklarla havan topuyla saldırıya devam etti.
IŞİD ile YPG güçleri arasında Kobani’de yaşanan çatışmalar sırasında öğle saatlerinde Suriye tarafından ateşlenen 2 havan topu mermisi sınırı aşarak Türkiye topraklarına düştü. Yaralanan kimsenin olmadığı olayın ardından sınır hattında önlemler artırılırken, Suriye'ye gören hakim tepelere konuşlandırılan obüs ve tanklar ise namluları Suriye'ye dönük olarak beklemeyi sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.