KTO eski başkanı Kilci ve yöneticilere beraat

KAYSERİ, () - KAYSERİ Ticaret Odası eski başkanı Hasan Ali Kilci ve 10 yönetim kurulu  üyesi, 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla yargılandıkları 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde beraat etti. KTO eski başkanı...

26 Şubat 2015 Perşembe 11:57
KTO eski başkanı Kilci ve yöneticilere beraat






KAYSERİ, () - KAYSERİ Ticaret Odası eski başkanı Hasan Ali Kilci ve 10 yönetim kurulu  üyesi, 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla yargılandıkları 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde beraat etti.
KTO eski başkanı Hasan Ali Kilci ve 10 arkadaşıyla ilgili 'görevi kötüye kullanma ve usulsuz harcamalar konusunda , Ticaret Bakanlığı müfettişlerinin şikayeti üzerine 13 Mayıs'da açılan dava 3'üncü Ağır ceza Mahkemesi'nde bugün sonuçlandı. Mahkeme heyeti iddia edilen suçlamaların gerçekleşmediği gerekçesiyle eski başkan Hasan Ali Kilci, Başkanvekillleri Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, Mustafa Erçalık, Şaban Solmaz, muhasip üye Mehmet Lafçı, üyeler Mehmet Satır, İbrahim Karahisarlı, Metin Soylu,Ali Aydın, Ömer Oskaybaş ve Hamit Alaş'ın beraatine karar verdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.