Otoparka bırakılan tüp, panik yarattı

Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da bir marketin açık otoparkına bırakılan piknik tüpü, çevredekiler arasında panik yarattı. Bomba imha uzmanının ip bağlayarak yerinden oynattığı tüpte herhangi bir değişiklik olmadığının...

08 Haziran 2015 Pazartesi 18:49
Otoparka bırakılan tüp, panik yarattı







Otoparka bırakılan tüp, panik yarattı


Bolu'da bir marketin açık otoparkına bırakılan piknik tüpü, çevredekiler arasında panik yarattı. Bomba imha uzmanının ip bağlayarak yerinden oynattığı tüpte herhangi bir değişiklik olmadığının anlaşılması üzerine herhangi bir tehlike olmadığı görüldü.
Sağlık Mahallesi Şehitler Caddesi üzerinde bulunan bir marketin otoparkının kenarında bulunan piknik tüpünü görenler polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevredeki yollar araç trafiğine kapatıldı. Cadde de geniş güvenlik önlemi alınırken bomba imha uzmanı özel kıyafetlerini giyerek tüpü inceledi. Bağlanan iple tüp yerinden oynatılırken, bomba imha uzmanı tüpün üzerinde herhangi bir değişiklik yapılmadığını tespit etti. Polis ekibi tarafından alınan tüpün boş olduğu belirlendi.

Anahtar Kelimeler:
OtoparkTüpPanik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.