PKK'lılar Bitlis ve Erciş'te 11 araç yaktı

VAN'ın Erciş ilçesi ile Bitlis-Diyarbakarı Karayolunda yol keserek kimlik kontrolü yapan bir grup PKK’lı, 11 aracı ateşe verdi. PKK'lı teröristler saat 20.00 sıralarında Bitlis-Diyarbakır yolunu 25‘nci kilometrede bulunan...

08 Eylül 2015 Salı 23:00
PKK'lılar Bitlis ve Erciş'te 11 araç yaktı






VAN'ın Erciş ilçesi ile Bitlis-Diyarbakarı Karayolunda yol keserek kimlik kontrolü yapan bir grup PKK’lı, 11 aracı ateşe verdi.
PKK'lı teröristler saat 20.00 sıralarında Bitlis-Diyarbakır yolunu 25‘nci kilometrede bulunan Buzlupınar mevkiinde, saat 21.30 sıralarında ise Erciş'in Örene Mahallesi'nde Erciş-Adilzevaz yolunu kesti. Seyir halindeki araçları durdurarak kimlik kontrolu ve örgüt propogandası yapan PKK'lılar, Buzlupınar Mevkiinde 8 TIR'ı, Erciş'in Örene Mahallesi'nde ise 1 TIR, 1 tanker ve 1 kamyonu ateşe verdi.
Araçları yakan PKK'lılar gecenin karanlığından yararlanarak kaçarken, Bitlis ve Erciş İlçesi'nde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu arada, Erciş'te araçların yandığı bölgeden bir süre silah sesleri de duyuldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.