PKK'YA KATILMAK İÇİN EVDEN KAÇAN 3 KIZI JANDARMA KURTARDI

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), () - ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi'nde PKK’ya katılmak üzere evden kaçan 3 kız, jandarmanın operasyonu ile kurtarıldı. Silopi’de oturan 13 ile 18 yaşları arasındaki 3 kız, evden kaçarak...

21 Aralık 2014 Pazar 17:38
PKK'YA KATILMAK İÇİN EVDEN KAÇAN 3 KIZI JANDARMA KURTARDI






Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), () - ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi'nde PKK’ya katılmak üzere evden kaçan 3 kız, jandarmanın operasyonu ile kurtarıldı.
Silopi’de oturan 13 ile 18 yaşları arasındaki 3 kız, evden kaçarak PKK saflarına katılmak üzere Uludere İlçesi'ne gitti. İhbar üzerine 3 kızı taşıyan araç dün öğle saatlerinde jandarma noktasında durduruldu. 3 kız araçtan indirilerek karakola götürüldü. Burada sorguları yapılan 3 kız, ailelerine teslim edilmek üzere Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne götürüldü.
Kızların yaşının küçük olması ve ailelerinin zor durumda kalmaması için adları açıklanmadı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.