Polis, Galatasaray Meydanı'nda Eylemcilere Müdahale Etti

Hakan KAYA - Ozan URAL / İSTANBUL, () - IŞİD'in Kobani kuşatmasını protesto etmek için Galatasaray Meydanı'nda toplanan gruba polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Olaylarda bazı kişiler gözaltına alındı. Akşam saatlerinde...

07 Ekim 2014 Salı 22:46
Polis, Galatasaray Meydanı'nda Eylemcilere Müdahale Etti






Hakan KAYA - Ozan URAL / İSTANBUL, () - IŞİD'in Kobani kuşatmasını protesto etmek için Galatasaray Meydanı'nda toplanan gruba polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Olaylarda bazı kişiler gözaltına alındı.

Akşam saatlerinde Galatasaray Meydanı'nda toplanan yaklaşık bin kişilik grup, Kobani kuşatmasını protesto eylemi yaptı. Polis, dağılın uyarısına aldırmayan gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Grup ara sokaklara kaçarak dağılırken, bazı kişiler gözaltına alındı. Bir eylemci de gazdan etkilenerek fenalaştı.

Polisin meydanda aldığı önlemler devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.