Savaş Uçakları Telabyad'ı İyine Bombaladı

ABD ve koalisyon güçlerine ait jetler, Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nin karşısında bulunan Telabyad'daki IŞİD hedeflerini ikinci kez bu sabah vurdu. ABD öncülüğündeki koalisyon tarafından Suriye'deki IŞİD hedeflerine karşı...

29 Eylül 2014 Pazartesi 08:55
Savaş Uçakları Telabyad'ı İyine Bombaladı






Savaş Uçakları Telabyad'ı İyine Bombaladı

ABD ve koalisyon güçlerine ait jetler, Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nin karşısında bulunan Telabyad'daki IŞİD hedeflerini ikinci kez bu sabah vurdu.
ABD öncülüğündeki koalisyon tarafından Suriye'deki IŞİD hedeflerine karşı geçen pazartesi sabaha karşı başlatılan operasyon kapsamında bu sabah erken saatlerde Rakka'ya bağlı Telabyad'daki istihbarat binası ile eğitim alanı gibi birkaç hedef havadan bombalandı. Hava saldırısının ardından Telabyad'dan dumanlar yükselirken, sınır hattındaki Akçakale'de de paniğe neden oldu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.