Seminer için Serik'e gelen Esra Bulut balkondan düşerek can verdi

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun Belek Turizm Merkezi'ndeki 5 yıldızlı otelde düzenlediği seminere katılmak için gelen Esra Bulut, kaldığı otelin 5. katındaki balkondan düşerek can verdi.

16 Nisan 2016 Cumartesi 01:25
Seminer için Serik'e gelen Esra Bulut balkondan düşerek can verdi






Seminer için Serik'e gelen Esra Bulut balkondan düşerek can verdi

Antalya'nın Serik İlçesi'nde 30 yaşındaki Esra Bulut, konakladığı 5 yıldızlı otelin 5'inci katındaki odasının balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun Belek Turizm Merkezi'ndeki 5 yıldızlı otelde düzenlediği seminere katılmak için gelen Esra Bulut, saat 08.00 sıralarında 5'inci kattaki odasının balkonuna çıktı. Esra Bulut'un içeriye geri dönmemesinden şüphelenen oda arkadaşı, kontrol etmek için balkona çıktı. Bulut'un balkondan düştüğünü fark eden arkadaşı, durumu otel görevlilerine bildirdi.
Görevlilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istemesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Acil servis ekibinin müdahalesine rağmen Esra Bulut yaşamını yitirdi.

Bulut'un cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.