Şırnak İdil'de Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı

İdil'de silahlı bir grup terörist emniyet müdürlüğü binasına saldırdı. Polisin anında karşılık verdiği saldırıyı gerçekleştiren teröristler kaçtı.

03 Ocak 2016 Pazar 19:25
Şırnak İdil'de Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı






Şırnak İdil'de Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı

Terör örgütüne yönelik operasyonların sürdüğü İdil'de PKK'lı bir grup uzun namlulu silalarla Emniyet Müdürlüğü'ne saldırdı.

ŞIRNAK'ın İdil İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü'ne bugün saat 16.00 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından otomatik tüfeklerle ateş açıldı.
Yukarı Mahalle'de bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne açılan ateşte ölen ya da yaralanan olmazken, kurşunlar emniyet müdürlüğü bahçesindeki mobese kamerası direklerine isabet etti. Polisin karşılık verdiği saldırı sırasında ölen ya da yaralanan olmadı. Kaçan PKK'lı teröristler için polis çevrede operasyon başlattı. Son Dakika İdil haberleri
Son Güncelleme: 03.01.2016 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.