Sokakta çocuklar nargile içti, bayılan oldu

Alkol, uyuşturucu ve tütün bağımlılığına karşı korunması gereken çocukların, sokak ortasındaki nargile denemesi bir vatandaşın cep telefonuna takıldı. 

13 Ekim 2020 Salı 18:48
Sokakta çocuklar nargile içti, bayılan oldu






Sokakta çocuklar nargile içti, bayılan oldu


Kimi 8 10 yaşında, sokak oyunlarını yarıda bırakarak toplandıkları köşe başında, ellerinde hortumu sırayla dumanı içine çeken çocukların meraklı deneyleri birinin bayılmasına neden oldu. Balıkesir'in Edremit ilçesinde, çocukların nargile içtikleri görüntüler tüyler ürpertti.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, bir vatandaşın cadde üzerinde çektiği çocukların görüntüsü hayretler içinde bıraktı. Görüntüde, 2'si kız 4 çocuk kaldırımda dakikalarca nargile içti. Aralarında biri bir süre sonra baygınlık geçirdi. Arkadaşları ise hiçbir şey olmamış gibi nargile keyfine devam etti.

İÇERKEN BAYILDI

Gazicelal Mahallesi'nde adliye arkasında dün akşam saatlerinde çekilen görüntülerde, yaşları küçük olan 2 kız 4 erkek çocuk nargile içiyor. Görüntüde bir arkadaşlarının bayılmasına aldırış etmeden çocukların nargileye devam etmesi dikkat çekti.

ZORLUKLA AYAĞA KALKABİLDİ!

Baygın şekilde yatan çocuk ise, orada olduğunu bile unutan arkadaşlarının ayrılmasının ardından kendine geldi. Zorlukla ayağa kalkan çocuk, sendeleyerek evinin yolunu tuttu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.