Son dakika Konya; Mahalleli taş ocağını bastı, 3 yaralı var

Taş ocaklarında patlatılan dinamitler Konya Meram'da bulunan Boyalı Mahallesi sakinlerini çileden çıkardı, taş ocağını basan vatandaşlar ile ocak çalışanları arasında çıkan kavgada 3 yaralı var.

16 Kasım 2016 Çarşamba 01:04
Son dakika Konya; Mahalleli taş ocağını bastı, 3 yaralı var






Son dakika Konya; Mahalleli taş ocağını bastı, 3 yaralı var

Konya Meram'da Boyalı köyü yakınlarındaki taş ocağında sürekli dinamit patlatılması vatandaşları çileden çıkardı. Günün her saatinde yapılan patlamalar evlere zarar verince taş ocağını basan Boyalı Mahallesi sakinleri işçilerle önce tartıştı, çıkan gerginlik kavgaya döndü, üç işçi hastanelik oldu.. Kavga sırasında öfkeli vatandaşlar 5 otomobil, 3 kamyon ve iki iş makinasını da tahrip etti.

Konya haberleri

Konya'da patlatılan dinamitten evlerinin zarar gördüğünü ileri süren mahalleli taş ocağını basıp 3 işçiyi dövdü, araçlara zarar verdi.

Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Meram İlçesi'ne bağlı Boyalı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Patlatılan dinamitlerin evlerine zarar verdiğini öne sürüp bir araya gelen yaklaşık 30 kişi, taş ocağını bastı. Ocakta çalışan 3 işçiyi döven kalabalık, 5 otomobil, 2 iş makinesi ve 3 kamyona zarar verdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi, kalabalığı güçlükle sakinleştirdi. Olayların büyümemesi için önlem alan polis, soruşturma başlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.