Son dakika Van; Kalleş tuzak son anda bozuldu

Van Haberleri, Teröristler tarafından kurulan el yapımı patlayıcılarla güçlendirilen bombalı tuzak büyük bir gürütlüyle patladı. Şiddetli patlama saat 20.15 sıralarında Van'ın İpekyolu ilçesinde Doğu Caddesi üzerinde meydana geldi.

28 Nisan 2016 Perşembe 02:48
Son dakika Van; Kalleş tuzak son anda bozuldu






Son dakika Van; Kalleş tuzak son anda bozuldu


Van'da terör örgütü PKK'nın kurduğu bomba büyük bir gürültü ile patladı, Patlama saat 20.15 sıralarında Van'ın İpekyolu ilçesinde Doğu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Son Dakika Van, Devriye görevi yapan zırhlı polis aracının geçişi sırasında daha önce rögar kapağının altına tuzaklanmış el yapımı patlayıcı PKK'lılar tarafından inflak ettirildi.

Patlamanın polis aracının geçmesinden saniyeler sonra meydana gelmesi faciayı önledi. Ölen yada yaralanın olmadığı patlamanın sesi şehrin her tarafından duyuldu. Patlama sonrası yolda 3 metre derinliğinde çukur oluşurken çevredeki evlerde hasar meydana geldi.

Çok sayıda zırhlı polis ekibinin gönderildiği bölgede helikopter destekli operasyon başlatıldı.
Son Güncelleme: 28.04.2016 07:54
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika VanVan Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.