THY seferlerini iptal etti

Belçika’nın başkanti Brüksel’de meydana gelen patlamalardan sonra THY uçuşlarını kapattı.

22 Mart 2016 Salı 11:55
THY seferlerini iptal etti






 

THY seferlerini iptal etti

Belçika’nın başkanti Brüksel’de meydana gelen patlamalardan sonra THY uçuşlarını kapattı.

Türk Hava Yolları, bombalama eylemlerinin ardından İstanbul-Brüksel arasında bilet satışını 24 Mart 2016 tarihine kadar kapattı.

Bugün, yarın ve Perşembe günündeki seferler için THY İstanbul-Brüksel arasında rezervasyon ve bilet satışı kabul etmiyor.

Halen THY'nin karşılıklı olarak Brüksel'e İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 4, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan da bir seferi bulunuyor.

Son Güncelleme: 22.03.2016 11:58
Anahtar Kelimeler:
ThyBrükselBelçika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sedat 2016-03-22 14:15:31

bu patlamalar yüzünden her şey iptal oluyor ama doğru olan bu ne olur ne olmaz dikkatli olmak lazım bu yüzden her şeye dikkat edelim.

Avatar
celal 2016-03-22 23:58:49

işi̇d tehditlerini sürdürüyor, almanya'yı da tehdit etti bir süre acil değilse yurtdışına çıkmamak, ülkemizde de kalabalık alanlarda pek durmamak en sağlamı olacak. vatanımızın başına gelecek hertürlü tehlikeden, vatandaşımızın canını yakacak her türlü beladan rabbime sığınırım...