Tramvay'da hırsızlık operasyonu

Ali AKSOYER/İSTANBUL() EMİNÖNÜ’de tramvaya kalabalık olan akşam saatlerinde binerek turistlerin çantalarını çalan Suriye uyruklu iki kadın, polis tarafından suçüstü yakalandı. Şüphelilerin Hindistan uyruklu mağdur Nilima Goel’in...

09 Temmuz 2015 Perşembe 12:28
Tramvay'da hırsızlık operasyonu






Ali AKSOYER/İSTANBUL() EMİNÖNÜ’de tramvaya kalabalık olan akşam saatlerinde binerek turistlerin çantalarını çalan Suriye uyruklu iki kadın, polis tarafından suçüstü yakalandı. Şüphelilerin Hindistan uyruklu mağdur Nilima Goel’in 420 lirasını çaldıkları anlaşıldı. Çalınan turistin parası geri veriliken, şüpheliler adliyeye sevk edildi.

TURİST SOYULDUĞUNU POLİSTEN ÖĞRENDİ

Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler son günlerde Eminönü bölgesinde tramvay içinde meydana gelen hırsızlık olayları üzerine soruşturma başlatmıştı. Önceki gün kontrol için kılık değiştirerek tramvaya binen ekipler şüpheli iki kadının, özellikle turistleri, kalabalığı bahane edip sıkıştırdığını gördü. Bunun üzerine takibe alınan kadınlar, bir turisti sıkıştırdıktan sonra Gülhaneparkı durağında gözaltına alındı. Polis hiçbir şeyden haberi olmayan Hindistan uyruklu turist Nilima Goel’in çantasını kontrol etmesini istedi. Turist çantasına baktığında içinde para olan cüzdanın olmadığını söyledi. Bunun üzerine yapılan üst aramasında çalınan cüzdan, şüpheli kadınların üzerinde çıktı.

Asayiş şube müdürlüğü getirilen Suriye uyruklu Rende H.(22) ile Gavlen M.(23) Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinde sorgulandı. Şüpheliler işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildiler.

(FOTOĞRAF)


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.