Ülkücüleri taşıyan midibüs kaza yaptı, 10 yaralı var

ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANI ÖLDÜ Konya'daki MHP İl Kongresi'ne katıldıktan sonra Beyşehir'e dönerken Konya-Isparta Karayolu 50’inci kilometresinde karşıdan gelen kamyonla çarpışan minibüste bulunan ve kazada ağır yaralanan Beyşehir...

19 Ocak 2015 Pazartesi 01:41
Ülkücüleri taşıyan midibüs kaza yaptı, 10 yaralı var






Ülkücüleri taşıyan midibüs kaza yaptı, 10 yaralı var

ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANI ÖLDÜ

Konya'daki MHP İl Kongresi'ne katıldıktan sonra Beyşehir'e dönerken Konya-Isparta Karayolu 50’inci kilometresinde karşıdan gelen kamyonla çarpışan minibüste bulunan ve kazada ağır yaralanan Beyşehir Ülkü Ocağı Başkanı Serhat Turak tedavi gördüğü Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Bu arada kaza ile ilgili üç yaralının daha Beyşehir Devlet Hastanesi'ne getirildiği ve kazada karalı sayısının 10'a yükseldiği belirtildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.