Mandıra Filozofu izle

Türkiye gergin bir süreçten geçerken durup bazen gündelik hayatın anlamsız takıntılarına zeka pırıltılarıyla çözüm üreten halk filozoflarına kulak vermeli değil mi. Mandıra Filozofu da işte bu cinsten. Buyrun izleyin

09 Ekim 2014 Perşembe 01:07
Mandıra Filozofu izle






Mandıra Filozofu izle

2009’da vizyona giren Bir Kadının Seks Günlüğü izle Christian Molina yönetmenliğinde karşımıza çıkıyor. Dram ve erotik türde çekilen bu film İspanya yapımı bir film aynı zamanda. Val oldukça başarılı bir yönetmendir ve herkes tarafından takdir gören bir kariyere sahiptir. Fakat tek bağımlılığı vardır. Nemfomanyak olduğu için hayatında sürekli cinsel ilişkiler yaşamakta ve hayatının dengesini bozmaktadır.
Yaşadığı deneyimleri ve hayatına dair her şeyi günlüğünde barındırmaktadır. Her gün birileriyle cinsel ilişki yaşayan Val kendini başka kulvarda bir kariyere vakfetmeye çalışmaktadır. Yazar bu filmi kendi yaşamından yola çıkarak ve yaşamının karanlık yönlerini ele alarak yazmıştır.
Bu filmler 2009 yılında büyük bir ilgi toplamıştır. Mandıra Filozofu son zamanlarda izlediğim en güzel yerli yapımı komedi filmlerinden bir tanesi. İzlerken oldukça keyif aldım ve herkese izlemesini tavsiye ederim. Kısaca filmden bahsetmek gerekirse eğer; denize sıfır oldukça verimli ve bir o kadar da güzel bir arsa bulunmakta.
Zengin iş adamı o arsayı satın alıp oraya otel yapma düşüncesi var. Ama önlerindeki en büyük engel, arsa sahibi.  Ana karakter olan arsa sahibi o kadar değişik bir insan ki, maddiyat onun için hiçbir şey ifade etmiyor. Para, pul, şan şöhret her şey onun için anlamsız. O tamamı ile kendini doğaya adamış bir insan. Doğa ile o kadar bütünleşmiş ki bütün ihtiyaçlarını doğadan karşılıyor. Para olmadan da insanlara mutlu yaşanılabileceğini kanıtlar nitelikte bir insan. Film eğlenceli ve komik olduğu kadar insanı düşünmeye de sevk ediyor.
Bu filmden çok keyif aldım bence Mandıra Filozofu izle son zamanlarda vizyona giren en iyi komedi filmlerinden bir tanesi. Kesinlikle vakit kaybetmeden izlenmesi gereken bir film. Dracula´ya dönüşen adamın başlangıç hikayesini anlatan "Dracula: Başlangıç / Dracula Untold" filminde baş rolde Luke Evans var. Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh ve Samantha Barks´ın da yer aldığı epik aksiyon-maceranın yönetmeni ise Gary Shore.Dracula´ya dönüşen adamın başlangıç hikayesini anlatan "Dracula: Başlangıç / Dracula Untold" filminde baş rolde Luke Evans var. Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh ve Samantha Barks´ın da yer aldığı epik aksiyon-maceranın yönetmeni ise Gary Shore.Dracula başlangıç izle filmini hd kalitede izliyebilirsiniz.
Son Güncelleme: 09.10.2014 01:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.