DOĞAL TAŞ VE AĞAÇ KABUĞUNUN OLUŞTURDUĞU MUHTEŞEM UYUM

Sakarya Orman Fidanlık Müdürlüğü Hendek Fidanlık Şefliğinde İdare Binası önünde peyzaj ve taş bahçe çalışması gerçekleştiriliyor.

08 Ekim 2013 Salı 00:00
DOĞAL TAŞ VE AĞAÇ KABUĞUNUN OLUŞTURDUĞU MUHTEŞEM UYUM






Sakarya Orman Fidanlık Müdürlüğü Hendek Fidanlık Şefliğinde İdare Binası önünde peyzaj ve taş bahçe çalışması gerçekleştiriliyor. İdare binası çevre düzenlemesi ile bitki tanıtım alanları oluşturulacak.
Yapılan çalışmalarda idare binası önünde daha çok bodur bitkiler kullanıldı. İki farklı malzeme kullanılarak oluşturulan tasarımda ağaç kabuğu ve taşın doğallığının birlikte oluşturduğu görsel ziyafet şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Bitki tanıtım alanında ise aşılı türlere ağırlık verilerek ileriki yıllarda aşı kalemi alınması da amaçlanıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.