Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da cami açılışı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkistan Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'le birlikte camiye...

17 Nisan 2015 Cuma 13:41
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da cami açılışı yaptı






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkistan Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'le birlikte camiye gelen Erdoğan incelemelerde bulundu.Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Kazak imamlarla tek tek tokalaştı. Erdoğan'ın heyetinde yer alan Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da cami avlusunda toplanan kalabalıkla tek tek tokalaştı. Açılışta yapılan duayı eşlik eden Erdoğan daha sonra Cuma namazını kılmak için camiye girdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.