Putin; Zorluklara rağmen Türkiye'ye gaz akışı durmadı

Türk Rus ilişkilerinde krizin giderilmesi için iki ülke yetkililerinden yumuşak mesajlar medya üzerinden akıyor. Putin bugün yaptığı açıklamada 'Gaz akışı sıkıntılara rağmen sürdü' dedi.

18 Haziran 2016 Cumartesi 04:17
Putin; Zorluklara rağmen Türkiye'ye gaz akışı durmadı






Putin; Zorluklara rağmen Türkiye'ye gaz akışı durmadı

Türkiye Rusya krizi geri de mi kalıyor? Moskova ile Ankara arasındaki medya üzerinden karşılıklı iyi niyet açıklamaları sürüyor. Ruysa Devlet Başkanı Putin 'Tüm zorluklara rağmen Mavi Akım Karadeniz'in altından görevini yerine getirdi, gaz sıkıntılara rağmen aktı' dedi.
Türkiye Rusya Krizi son durum
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın tüm zorluklara rağmen "Mavi Akım" üzerinden Türkiye'ye doğalgaz sevkiyatını bir gün bile durdurmadığını söyledi.

Putin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz tüm zorluklara rağmen bir gün bile Türkiye'ye doğalgaz sevkiyatını durdurmadık. Mavi Akım Karadeniz'in derinliklerinden işlevini yerine getirmeye devam ediyor. Sevkiyat tam anlamıyla gerçekleşiyor" dedi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.