Otoyolda Bayram Yoğunluğu Başladı

Taner BAYAR/BOLU, () - KURBAN Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyenler trafiğe takılmamak için erkenden yollara düştü. TEM otoyolunun Bolu kesiminde Ankara istikametine doğru araç yoğunluğu olurken, araçlar gişelerden beklemeden geçti. Bu...

02 Ekim 2014 Perşembe 10:12
Otoyolda Bayram Yoğunluğu Başladı






Taner BAYAR/BOLU, () - KURBAN Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyenler trafiğe takılmamak için erkenden yollara düştü. TEM otoyolunun Bolu kesiminde Ankara istikametine doğru araç yoğunluğu olurken, araçlar gişelerden beklemeden geçti.
Bu sabah saatlerinden itibaren TEM otoyolunun Bolu kesimi Ankara istikametinde araç yoğunluğu yaşanmaya başladı. Kurban Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyenler trafiğe takılmamak için erkenden yola çıkarken, Ankara istikametinde yaşanan araç yoğunluğuna rağmen trafiğin akışında herhangi bir sorun yaşanmadı. Sürücüler, Yeniçağa ve Gerede gişelerinden beklemeden geçtiler.
TEM otoyolunun Gerede gişelerinde bu akşam ve yarın araç yoğunluğu beklenirken, trafik yetkilileri bayram tatili için yola çıkan sürücülerin aşırı hızdan kaçınmaları uyarısında bulundular.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.