Balıkesir'li şehit Atilla Kaya'nın baba ocağında yas var

Türkiye Nusaybin şehitleri için ağlıyor. Balıkesirli Jandarma Astsubay Çavuş Atilla Kaya'nın baba ocağına ateş düştü. Şehit ailesinin evine Türk bayrakları çekildi.

03 Nisan 2016 Pazar 02:15
Balıkesir'li şehit Atilla Kaya'nın baba ocağında yas var






Balıkesir'li şehit Atilla Kaya'nın baba ocağında yas var

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş 25 yaşındaki Atilla Kaya'nın Balıkesir'deki baba ocağına ateş düştü.


Nusaybin'de 4 asker ve bir polis ile birlikte şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Atilla Kaya'nın Kuyualan Mahallesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı. Fikri Kaya ve anne Ayşe Kaya'ya oğullarının şehit olduğu haberi, yetkililer tarafından sağlık görevlileri eşliğinde verildi. Acı haberi alan Kaya çifti yıkıldı.



Baba Fikri Kaya, evinin bahçesinde otururken gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşları boynuna sarılıp acısını paylaştı. Yakınları ve mahalle sakinlerinin başsağlığğı dilemek için akın ettiği şehit evi, Türk bayraklarıyla donatıldı.
Şehit Atilla Kaya'nın geçtiğimiz Eylül ayında kıyılan nikahla dünya evine girdiği belirtildi.

 
Son Güncelleme: 04.04.2016 01:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.