Cezaevi önünde pompalı tüfekle dehşet saçtılar: 4 yaralı

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:14
Cezaevi önünde pompalı tüfekle dehşet saçtılar: 4 yaralı






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Cezaevi önünde aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı.

Gaziantep E Tipi Kapalı Cezaevi önüne görüş için gelen ve aralarında husumet olduğu öğrenilen 2 grup arasında kavga çıktı. Pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada, G.D., B.G. ve E.K. ve olayla ilgisi bulunmayan S.K. isimli kadın yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Şehitkâmil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. E.K., S.K. ve G.D.'nin hayati tehlikeleri bulunduğu öğrenildi.

Kavga sonrasında polis, cezaevi önünü güvenlik çemberine aldı, olay yeri inceleme ekipleri de çalışma yaptı. Pompalı silahlarla olayı gerçekleştirdikleri öne sürülen 2 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerde 2 adet pompalı tüfek ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.