Giresun'da fuhuş operasyonu; Yoksul kadınlara tuzak kurmuşlar

Giresun Polisi, özellikle dar gelirli kadınları tuzağa düşüren çeteye yönelik fuhuş operasyonu düzenledi. 11 kişi gözaltına alındı, 2 kişi tutuklandı.

12 Ocak 2016 Salı 22:38
Giresun'da fuhuş operasyonu; Yoksul kadınlara tuzak kurmuşlar






Giresun'da fuhuş operasyonu; Yoksul kadınlara tuzak kurmuşlar

Giresun’un Bulancak ilçesinde polisin bir eve düzenlediği fuhuş operasyonunda 11 kişi gözaltına alınırken, kadınlara zorla fuhuş yaptıran 2 kişi tutuklandı.

İddiaya göre, Giresun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ilçede yaşayan M.G. isimli şahsın yabancı uyruklu ve Türk vatandaşlığına geçmiş kadınlara fuhşa teşvik ve aracılık ettiği bilgisine ulaştı.

Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyon sonucu 1'i yabancı uyruklu kadın olmak üzere 15 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden M.G. nin Bulancak'taki ikametinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 11 karton kaçak sigara ele geçirildi. Evde yapılan aramada fuhşa zorlanan Gürcistan uyruklu L.K.‘nin de Türkiye’ye kaçak giriş yaptığı anlaşılarak yapılan incelemenin sonunda sınır dışı edildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden M.G. ve A.A, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Son Güncelleme: 12.01.2016 22:40
Anahtar Kelimeler:
Giresunda Fuhuş Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.