Orduspor´da kaleci Fornezzi´nin doğum günü kutlandı

11 Aralık 2012 Salı 16:14
Orduspor´da kaleci Fornezzi´nin doğum günü kutlandı






ORDU (CİHAN)- Orduspor´un başarılı kalecisi Saso Fornezzi´nin doğum günü teknik heyet ve futbolcular tarafından kutlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynayacağı Medikal Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Ordusor'da bugünkü antrenman sonrası bir doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman sonrasında sahaya getirilen pastaya yakılan mumları üfleyen başarılı kaleci Saso Fornezzi, ardından pastayı kesti.

Saso Fornezzi, takım arkadaşlarının alkışları arasında mumları üflerken takım kaptanı Ali Çamdalı da, Fornezzi´ye kendi elleri ile pastayı yedirdi. Teknik Direktör Hector Cuper ve futbolcular ise Fornezzi´yi tebrik etti.

Fornezzi, çok duygulandığını söyleyerek, Orduspor´u çok seviyorum. Orduspor´da olmaktan dolayı da mutluyum. Ordu şehrine ve insanlarına alıştım. Burada hiç sıkıntı yaşamıyorum. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.