Polis şehit eden teröristin mahallesindeki tanıyanları şokta

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:39
Polis şehit eden teröristin mahallesindeki tanıyanları şokta






SAMSUN (CİHAN)- İstanbul'da dün polis memuru Mücahit Daştan'ı şehit eden DHKP-C'li kadın terörist N.A.'nın Samsun´da yaşayan annesinin oturduğu mahallede büyük bir sessizlik hakim.

Kızının Gaziosmanpaşa´da bir polisi şehit edip 2 kişiyi de yaralamasının ardından İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi'nde annesi Emine A.´nın bir süre komşularında kaldıktan sonra Kimsenin yüzüne bakamam artık deyip Çarşamba ilçesine gittiği iddia edildi.

Olay sonrasında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Emine A.´nın komşuları, N.A.´yı üniversitede okuyor biliyorduk. En son bir sene önce gördük. Hiç bu işi yapacak bir kıza benzemiyordu. dedi. N.A.´nın annesinin oturduğu evin yanında bulunan fırın çalışanlarından Necati Güneş ise Emine teyze ve zaman zaman kızı buraya ekmek almaya gelirdi. Bizlerle hiç konuşmazdı, içine kapanık bir kızdı. Ama bu olayı yaptığını duyduğumuzda biz de mahalle sakinleri olarak şoke olduk. Bu sebeple mahallede kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Sabahtan beri gelen gazeteciler ve polisler yüzünden kimse evinden çıkmak istemiyor. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.