TIP Fakültesi öğrencisi Berkay Akbaş katliam kurbanı

Beşiktaş'ta patlama sırasında can veren sivillerin arasında Ankara'dan arkadaşlarıyla maç izlemek için gelen Tıp Fakültesi öğrencisi Berkay Aktaş da yer alıyor.

11 Aralık 2016 Pazar 12:19
TIP Fakültesi öğrencisi Berkay Akbaş katliam kurbanı






Sinoplu TIP öğrencisi Berkay Akbaş katliam kurbanı

Beşiktaş'ta patlama; Beşiktaş'ta bombalı saldırıda hayatını kaybedenler arasırda, Beşiktaş maçı için Ankara'dan gelen Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Berkay Aktaş'ın da olduğu ortaya çıktı..
Sinop'ta yaşayan İnşaat Mühendisi Salim Akbaş ve Mimar Zeynep Gültekin Akbaş'ın iki çocuğundan 22 yaşındaki Mustafa Berkay Akbaş'ın şehadet haberi Sinop'ta büyük üzüntüye neden oldu.

Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş'ın hafta sonu tatili için arkadaşlarıyla birlikte Ankara'dan İstanbul'a gittiği öğrenildi. Akbaş ve arkadaşlarının iki grup halinde taksiye bindikleri ve hareket halindeyken patlamanın yaşandığı öğrenildi.
Şehit gencin babası Salim Akbaş, patlama haberini alır almaz sosyal medya hesabından oğlundan haber alamadığını yazmıştı. Akbaş, “Oğlum İstanbul'daki patlamada olay yerindeymiş. Kendisinden haber alamıyorum. Adı Mustafa Berkay Akbaş. Bilgisi olan lütfen arasın” diyerek irtibat numarası yazmış ve oğluna ulaşabilmek için yardım istemişti. Aile gelen şehit haberiyle adeta yıkıldı. Acılı aile, Adli Tıp Kurumuna kaldırılan gencin cenazesini almak üzere İstanbul'a gitti. Bugün Adli Tıp Kurumundan cenazesi alınacak olan Mustafa Berkay Akbaş'ın yarın Sinop'ta toprağa verileceği kaydedildi.





 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.