Zap Mahallesi'nde İstiklal Marşı; PKK'nın 'Küçük Kandili'ydi

Teröristlerin 'Küçük Kandil' olarak adlandırdığı Silopi Zap Mahallesi tamamen kontrol altına alındı. Bir binaya Türk bayrağı çeken askerler okudukları istiklal marşının ardından devriyeye çıktı.

03 Ocak 2016 Pazar 19:30
Zap Mahallesi'nde İstiklal Marşı; PKK'nın 'Küçük Kandili'ydi






Zap Mahallesi'nde İstiklal Marşı; PKK'nın 'Küçük Kandili'ydi

Terör örgütü PKK'ya büyük bir darbe vurularak Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Zap Mahallesi güvenlik güçlerinin kontrolüne geçti. Örgüt yandaşlarının 'Küçük Kandil' olarak gösterdiği mahallede bulunan PKK'nın üst düzey yöneticileri ise askeri birliklerin gelmesinin ardından kaçtı.

Asker ve polisler bir binaya Türk bayrağı çekerek İstiklal Marşını söyledi. Örgütün 'Küçük Kandil' adını verdiği ve 'Türk askeri buraya giremez' dediği mahallede kontrol tamamen güvenlik güçlerinin elinde. Terör örgütü yandaşlarının kaçtığı Zap Mahallesi'nde bir eve bayrak çekilerek istiklal marşı okuyan askerlerin videosu izlenme rekorları kırıyor..


Son Güncelleme: 03.01.2016 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.