Adana'da acemi kasabın kafasına mermer düştü

Akif ÖZDEMİR/ADANA, () - ADANA'da 35 yaşındaki İsmail Alcan, kestiği küçükbaş hayvanı askıya asarken kafasına mermer düşmesi sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan Alcan'ın kafasına 6 dikiş atıldı. Adana kent merkezinde öğle saatlerine...

24 Eylül 2015 Perşembe 13:12
Adana'da acemi kasabın kafasına mermer düştü






Akif ÖZDEMİR/ADANA, () - ADANA'da 35 yaşındaki İsmail Alcan, kestiği küçükbaş hayvanı askıya asarken kafasına mermer düşmesi sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan Alcan'ın kafasına 6 dikiş atıldı. Adana kent merkezinde öğle saatlerine kadar kendini kesen 21 acemi kasap hastanelik oldu.
Adana genelinde belediyelerin oluşturduğu kurban kesim alanlarına gitmeyenler, kasaplar ve evlerinin önünde kurbanlıklarını kestirdi. Özellikle merkez Seyhan İlçesi'nin Tellidere Mahallesi'nde kurbanlık almak ve kesmek isteyenler nedeniyle yoğun trafik yaşandı. Alışılmış kan gölüne dönen kurban manzarası çok fazla gözlenmezken kendi kurbanını kesen acemi kasaplar da hastanelik oldu. Adana kent merkezinde öğle saatlerine kadar hastanelere aralarında kadınların da olduğu 21 kişi yaralı olarak geldi. El, parmak ve bacaklarında kesikler bulunan acemi kasaplar hastanelerde tedavi altına alındı. Bunun yanı sıra kurban kesimi sırasında ailelerin çocukların izlemesine engel olmaması dikkat çekti.
MERMER DÜŞTÜ
Komşularıyla birlikte aldıkları koyunları kesen İsmail Alcan'ın da başına balkondan mermer parçası düştü. TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Alcan'ın yaralanan başına 6 dikiş atıldı. İsmail Alcan, "Koyunu yüzdükten sonra asmaya çalışırken başıma balkondan mermer düştü. 5-6 dikiş attılar, birazdan eve gidip kalan koyunları keseceğim. Koyunlar yerde mi kalsın?" diye konuştu. Acil serviste kendisi gibi yaralıların olduğunu söyleyen Alcan, yaşadıklarını gülerek anlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.