Okul duvarına PKK yazan şüpheli tutuklandı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), () - ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, bir okul ve bazı evlerin duvarlarına PKK sloganları yazdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Ceylanpınar'ın Düzova Mahallesi'ndeki,...

20 Ağustos 2015 Perşembe 15:11
Okul duvarına PKK yazan şüpheli tutuklandı






Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), () - ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, bir okul ve bazı evlerin duvarlarına PKK sloganları yazdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.
Ceylanpınar'ın Düzova Mahallesi'ndeki, Düzova İlkokulu'nun çevre duvarı ile bazı evlerin duvarlarına boyayla PKK ve PKK lehine sloganlar yazıldı. Bunun üzerine çalışma başlatan jandarma, yasa dışı yazılar yazdığı saptanan M.N.A. ve D.N.'yi, mahalledeki evlerinde gözaltına aldı. Evlerinde çeşitli örgütsel dokümanlar da ele geçirilen şüphelilerden M.N.A.'nın daha önce ilçede yapılan bazı yasa dışı gösterilere de katıldığı belirlendi. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden D.N. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, M.N.A. ise, 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.