Ordu’da orman yangını

Ferudun ALTUNTAŞ/ÇATALPINAR (Ordu), () - ORDU'nun Çatalpınar İlçesi'nde çıkan yangında 10 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Çatalpınar İlçesi Göller Mahallesi'ndeki dün akşam ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın...

19 Nisan 2015 Pazar 13:44
Ordu’da orman yangını






Ferudun ALTUNTAŞ/ÇATALPINAR (Ordu), () - ORDU'nun Çatalpınar İlçesi'nde çıkan yangında 10 dönüm ormanlık alan zarar gördü.
Çatalpınar İlçesi Göller Mahallesi'ndeki dün akşam ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye erleri, Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri ve vatandaşların müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak gece söndürüldü. Çıkan yangında yaklaşık 10 dönüm ormanlık arazi zarar gördü. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.