SOKAKTA TACİZ İDDİASINA GÖZALTI

ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde, sokakta kadınlara sözlü ve fiziki tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 40 yaşındaki S.Ç., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İlçeye bağlı Bakacakkadı Beldesi'nde yaşayan S.Ç.'nin,...

22 Aralık 2014 Pazartesi 18:07
SOKAKTA TACİZ İDDİASINA GÖZALTI






SOKAKTA TACİZ İDDİASINA GÖZALTI

ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde, sokakta kadınlara sözlü ve fiziki tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 40 yaşındaki S.Ç., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
İlçeye bağlı Bakacakkadı Beldesi'nde yaşayan S.Ç.'nin, Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu çevresinde kız öğrencilere, ilçe merkezinde de yine genç kızlara tacizde bulunduğu iddia edildi. Tacize uğradıklarını iddia eden 4 kişinin jandarmaya şikayeti üzerine S.Ç. gözaltına alındı. Sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen S.Ç., ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bıraklıdı. S.Ç.'nin, daha önce de aynı şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınıp serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.