Avustralya'da Türk köyü kuruldu

Oscar'lı yıldıza Russel Crowe çevireceği film için Avustralya'da özel Türk köyü inşaa edildi. Bu ülkede yaşayan 200Türk yetmedi.

17 Şubat 2014 Pazartesi 07:17
Avustralya'da Türk köyü kuruldu






Avustralya'da Türk köyü kuruldu

Oscar'lı yıldıza Russel Crowe çevireceği film için Avustralya'da özel Türk köyü inşaa edildi. Bu ülkede yaşayan 200Türk yetmedi... Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Mert Fırat'ın rol aldığı Russell Crowe'un yeni filmi 'Water Diviner' için özel ilan verildi. Russel Crowe’un yönetmenliğini üstlendiği, oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Mert Fırat’ın da bulunduğu 'Water Diviner' filminin çekimleri Avustralya Sidney'de başladı. Film için kentte küçük bir Osmanlı mahallesi kurduran Oscar'lı aktör, figüranların hepsinin Türk olmasını istedi. Bunun üzerine Avustralya’da çıkan Türk gazetesi ‘Turkish Daily News’a ilan veren yapım şirketi, yapımda yer almak isteyen 200 kişiyle el sıkıştı.
Hollywood yıldızının, çoğu yalnızca tek bir sahnede görünecek kişilerin Türk olmasını isteme nedeni ise daha gerçekçi bir atmosfer yakalayabilmek.
Avustralyalı bir babanın Çanakkale Savaşı’nda kaybolan 2 oğlunu aramak için Türkiye’ye gelişinin konu edildiği filmin yıl sonunda vizyona girmesi planlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.