Cemil İpekçi'den Suriyeli mülteciler için ağır sözler

Suriyeli mültecilere T.C. vatandaşlığı verme girişimine tepkiler çığ gibi büyüyor. Modacı Cemil İpekçi'nin bu konuda attığı Twitter mesajı sosyal medyada geniş yankı buldu.

08 Temmuz 2016 Cuma 06:01
Cemil İpekçi'den Suriyeli mülteciler için ağır sözler






Cemil İpekçi'den Suriyeli mülteciler için ağır sözler

Suriyeli mültecilere vatandaşlık hakkı verilmesi için başlatılan sürece sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor. 3 milyondan fazla mültecinin Türkiye'ye getirdiği ağır yüke yıllardır isyan eden vatandaşlar, eğitim ve memuriyet hakkı başta olmak üzere çok sayıda sosyal hakktan T.C. vatandaşlarından daha ayrıcalıklı konuma gelen Suriyeli mültecilerin vatandaşlığa alınmasıyla ilgili tartışmalara ünlü modacı Cemil İpekçi de katıldı.

Geçtiğimiz ay katıldığı bir programda ünlü popçu Hadise hakkında yaptığı açıklamalarla gündem olan ve sosyal medya hesabı üzerinden de güzel şarkıcıyı sert bir dille eleştiren ünlü modacı Cemil İpekçi, bu kez Türk vatandaşlığına geçirilmesi planlanan Suriyeliler ile ilgili çirkin bir yorumda bulundu.

Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili kendi yorumlarını dile getiren İpekçi, Suriyeli vatandaşları, "3 Milyon uyuz" diye niteledi.

CEMİL İPEKÇİ'NİN TWİTTER MESAJI
Anahtar Kelimeler:
Cemil İpekçi Suriyeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.