Iggy Azalea ilk kez İstanbul'da konser vermeye geliyor

 The Beatles’ın rekorunu kıran Iggy Azalea, ilk kez Küçük Çiftlik Park’ta sevenleri ile buluşacak

07 Eylül 2017 Perşembe 10:01
Iggy Azalea ilk kez İstanbul'da konser vermeye geliyor






Iggy Azalea ilk kez İstanbul'da konser vermeye geliyor

   The Beatles’ın rekorunu kıran Iggy Azalea, ilk kez Küçük Çiftlik Park’ta sevenleri ile buluşacak.Jennifer Lopez, Rita Ora, Britney Spears gibi isimlerle yaptığı çalışmalarla ses getiren Iggy Azalea ilk kez İstanbul’da konser verecek. “Fancy” ve Ariana Grande ile düeti “Problem” single'larını art arda Billboard Hot 100 listesine sokarak The Beatles’ın rekorunu kıran Iggy Azalea, ilk kez Küçük Çiftlik Park’ta sevenleri ile buluşacak.

   Hiphop dünyasının değişik ses, hayat ve renklere çok açık olduğu bu dönemde, Dr. Dre’den Snoop Dogg’a tum otoritelerden geçer not alarak en ümit veren MC’lerden biri statüsüne yükselen Iggy Azalea, XXL in Freshman listesine giren ilk kadın olmayı başardı. Gençlerin heyecanla beklediği konser için geri sayım başladı. Rap'in bir hikâye anlatma işi olduğunu ve daha anlatılmamış hikayeleri olduğunu söyleyen Iggy Azalea, 21 Ekim’de Küçük Çiftlik Park’ta sahne alacak.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Iggy Azalea
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.