İntikam almak isterken, zengin iş adamlarının metresi oldu

 Model Lacey Jay sevgilisinden intikam almak için yola çıktı ancak zengin iş adamlarının metresi oldu.

04 Mayıs 2018 Cuma 08:30
İntikam almak isterken, zengin iş adamlarının metresi oldu






İntikam almak isterken, zengin iş adamlarının metresi oldu

     Model Lacey Jay sevgilisinden intikam almak için yola çıktı ancak zengin iş adamlarının metresi oldu.Erkek arkadaşının kendisini başka kadınlar ile aldattığını öğrenen 26 yaşındaki model Lacey Jay, intikam almak isterken zengin iş adamlarının metresi oldu.

   26 yaşındaki model Lacey Jay, 27 yaşındaki erkek arkadaşının kendisini başka kadınlar ile aldattığını öğrenince intikam almak için kendisinden 10 yaş büyük borsa simsarı evli bir adam ile birlikte oldu. Kendisi ile bir gecelik ilişki yaşayan borsa simsarı modeli hediyelere boğdu. Bunun üzerine model internet aracılığı ile bulduğu zengin adamlar ile ilişki yaşayamaya başladı.

   Şu an üç ayrı evli erkekle ilişkisi olan genç model, kendisini aldatan erkek arkadaşı ile ilişkisini birlikte olduğu iş adamlarıyla çektiği fotoğrafı yollayarak bitirdi.

   Erkek arkadaşından intikam almak isterken tesadüfen zengin ve orta yaşlı adamlar ile tanıştığını ve artık ilişki bağımlısı olduğunu belirten Lacey Jay, "İstediğim her şeye sahibim. Yaşadığım hayattan şikayetçi değilim" dedi.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
ModelLacey Jay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.