Kurtlar Vadisi'ne bu hafta Yusuf gerçek babasını öğrenecek mi

Yılların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 288. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki bu hafta izleyiciyi neler bekliyor.

24 Mart 2016 Perşembe 10:27
Kurtlar Vadisi'ne bu hafta Yusuf gerçek babasını öğrenecek mi









Kurtlar Vadisi'ne bu hafta Yusuf gerçek babasını öğrenecek mi

Yılların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 288. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki bu hafta izleyiciyi neler bekliyor.. Detaylar haberimizde.. Kurtlar Vadisi Pusu‘nun 288.bölümünde Yusuf Kuzuzade baron koltuğuna oturmaya hazırlanırken; Gölge, Ariel ile birlikte bölgeyi kan gölüne çevirmek için yeni planlar kurar. Zeynep ise Fehmi Kuzuzade ile son derece gergin bir yemekte buluşur. Yeni baronun Yusuf olduğunu öğrenen Polat Alemdar, onunla tehditkar bir konuşma yapar. Ancak annesini öğrenen Yusuf’un şimdi öğrenmek istediği tek şey vardır o da gerçek babasının kim olduğu.
Son Güncelleme: 24.03.2016 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.