Makyajsız fotoğrafı ile büyüledi

 Tuvana Türkay sosyal medya üzerinden makyajsız fotoğrafını yayınladı.

07 Ağustos 2018 Salı 07:42
Makyajsız fotoğrafı ile büyüledi






Makyajsız fotoğrafı ile büyüledi

   Tuvana Türkay sosyal medya üzerinden makyajsız fotoğrafını yayınladı.Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafıyla takipçilerini büyüledi. 'Estetiksiz halinle kendin olmazdın' diyenlere ise Türkay'ın paylaşımı cevap niteliğindeydiBurun estetiğinin oyunculuğunun önüne geçtiğinden yakınan Tuvana Türkay, ınstagram hesabından yaptığı paylaşımla eleştirenleri bir kez daha utandırdı. Makyajsız fotoğrafınıpaylaşan güzel oyuncu doğallığıyla takipçilerini adeta büyüledi.

Ekranlara ilk çıktığı dönemlerde estetiksiz haliyle de bir çok projede yer alan başarılı oyuncu Tuvana Türkay "Estetiksiz olsa Tuvana Türkay diye biri olmayacaktı" sözlerine cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı. Söylentileri çok geride bırakan güzel oyuncu makyajsız haliyle de adından söz ettirmeyi başardı.

İşte Türkay'ın o paylaşımı;

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Tuvana Türkay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.