Survivor yarışmacısı fiziğiyle dikkatleri üzerinde topladı

Survivor 2018 yarışmasının gönüllüler takımında yer alarak yarışmaya katılan Birsen Bekgöz düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine topladı

13 Şubat 2018 Salı 16:39
Survivor yarışmacısı fiziğiyle dikkatleri üzerinde topladı






Survivor yarışmacısı fiziğiyle dikkatleri üzerinde topladı

   Survivor 2018 yarışmasının gönüllüler takımında yer alarak yarışmaya katılan Birsen Bekgöz düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine topladı.Survivor 2018'in gönüllüler takımında yarışan Birsen Bekgöz, fiziğiyle herkesin dikkatini çekti. Birsen'in sosyal medyadaki paylaşımlarını görenler "Ne kadar güzelmiş." demeden edemedi.TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018'in en çok dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Birsen Bekgöz'ün Instagram'daki paylaşımları olay yarattı.Survivor'da bakımsız hali ile bile dikkat çeken Birsen'in makyajlı ve bakımlı halini görenler "Ne kadar güzelmiş." demeden edemedi. Birsen yarışmaya katılınca takipçi sayısını da artırdı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
SurvivorBirsen Bekgöz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.