CHP Milletvekilleri İYİ Parti'den geri dönüyor

Meral Akşener'in '100 bin imza ile aday olacağım' ısrarı üzerine CHP'li 15 milletvekilinin istifa ederek partilerine geri döneceği iddia ediliyor. 

27 Nisan 2018 Cuma 12:38
CHP Milletvekilleri İYİ Parti'den geri dönüyor






CHP Milletvekilleri İYİ Parti'den geri dönüyor

İYİ Parti'nin seçimlere katılmama riski karşısında partilerinden istifa ederek Akşener hareketine destek veren 15 CHP'li vekil partisine geri dönüyor.

Habertürk Gazetesi'nde bugün konuyu gündeme taşıyan Murrrem Sarıkaya İYİ Parti'nin YSK listesinde yer almasının ardından Akşener'in kararının değişmediğine dikkat çekti.

CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katılan 15 vekilin durumu ile ilgili Muharrem Sarıkaya, Gazete Habertürk'teki köşesinde şunları yazdı:

Muhalefet arasında yaşanan çatı aday arayışı sonuç vermeyip İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in de “20 milletvekiliyle değil, 100 bin imzayla aday olacağım” açıklaması, yeni bir gelişmenin kapısını araladı.

Seçime katılmasının önünü açmak ve Akşener’in adaylığını kolaylaştırmak amacıyla İYİ Parti’ye destek için giden CHP’nin 15 milletvekili, yuvaya dönecek.
CHP’nin etkin ismi, “Milletvekili aday listelerinin tesliminden hemen önce 15 arkadaşımız İYİ Parti’den ayrılır ve CHP listelerinden aday olurlar” dedi.

Tezcan da “Arkadaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz” demekle yetindi.

Ankara’da siyaset baş döndüren hızıyla devam ediyor; “Bitti” denilen her şey yeni bir formülle canlanıyor...

Son Güncelleme: 27.04.2018 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.