CHP'de kurultay günü

CHP kurultayı, bugün başlayacak kurultay, Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasında genel başkanlık yarışına sahne olacak.

05 Eylül 2014 Cuma 02:24
CHP'de kurultay günü






CHP'de kurultay günü

Parti içi muhalefet ili yönetim arasında her seçim sonrası başgösteren gerginliğin noktalandığı CHP olağanüstü kurultaylardan biri daha bugün yapılıyor. Bu kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşanan yenilginin ardından, parti içi muhalefetin baskısıyla olağanüstü kurultay kararı alan CHP yönetimi, bugün başlayacak kurultayda delegelerine hesap verecek. İki gün sürecek kongre, Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasında genel başkanlık yarışına sahne olacak.

MUHALİFLER DE İZLEDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, iki gün sürecek kongrenin gerçekleşeceği Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde dün basın toplantısı düzenleyerek, kongre hazırlıkları konusunda bilgi verdi. Toplantıyı genel başkan adayı Muharrem İnce'ye destek veren Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ile Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu da izledi. Salonda gazetecilere açıklama yapan Dilek Akagün Yılmaz, kongre tarihinde ASKİ Spor Salonu'nun da boş olduğunu ancak Genel Merkez tarafından kabul edilmediğini söyledi.

İKİ AYRI SALON KULLANILACAK

ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak kurultayda konuşmalar ve oy verme işlemi iki ayrı salonda yapılacak. Parti yöneticileri, onur üyeleri ve delegenin bulunacağı salondaki toplam koltuk sayısı 3 bin 250. Delege sayısı ise bin 218. Yani koltukların büyük bölümü delegeye ayrılmış olacak.
Son Güncelleme: 05.09.2014 02:31
Anahtar Kelimeler:
CHPde Kurultay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.