CHP'li Özkan bayramda koalisyon nabzı tuttu

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, bayramda hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti, köylü ve işçilerle buluştu. Özkan, halkın, MHP'nin ikna edilip CHP, MHP ve HDP koalisyonunun kurulmasını, AK Parti ile kurulursa adalet ve sağlık...

19 Temmuz 2015 Pazar 10:32
CHP'li Özkan bayramda koalisyon nabzı tuttu






CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, bayramda hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret etti, köylü ve işçilerle buluştu. Özkan, halkın, MHP'nin ikna edilip CHP, MHP ve HDP koalisyonunun kurulmasını, AK Parti ile kurulursa adalet ve sağlık bakanlıklarının mutlaka CHP'de olmasını istediğini söyledi.
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, bayramda, İzmir'in Bergama İlçesi'ne bağlı Yenikent Mahallesi'nde köylülerle buluştu. Özkan, içme suyu fiyatına bahçe sulamaktan yakınan köylülere bunun Büyükşehir Yasası'ndan kaynaklandığını anlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da cep telefonunun hoparlöründen Yenikentliler'in bayramını kutladı. Aliağa'da işçiler, AK Parti ile yapılacak olası koalisyonda Adalet ve Sağlık bakanlıklarının mutlaka CHP'de olması dileklerini iletti. Karabağlar'da yatalak durumda olan Kenan ve Sabahat Taşçı çiftinin elini öpen Tuncay Özkan, bayramlarını kutladı.
Milletvekili Özkan, halkın MHP'nin ikna edilip CHP, MHP ve HDP koalisyonunun kurulmasını, AK Parti ile kurulursa erken seçim seçeneğinin dikkate alınmasını istediğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.