Dışişleri Bakanlığı: Terörün Hiçbir Şekilde Mazur Görülmeyeceğine Dair Tutumumuzu Yineliyoruz

Bahar DEMİREL / ANKARA, () - DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Mısır'da 5-6 Kasım 2014 tarihlerinde meydana gelen bombalı saldırılar hakkında bir açıklama yaptı. Bakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada Mısır'daki bombalı saldırıların...

07 Kasım 2014 Cuma 00:02
Dışişleri Bakanlığı: Terörün Hiçbir Şekilde Mazur Görülmeyeceğine Dair Tutumumuzu Yineliyoruz






Bahar DEMİREL / ANKARA, () - DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Mısır'da 5-6 Kasım 2014 tarihlerinde meydana gelen bombalı saldırılar hakkında bir açıklama yaptı.

Bakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada Mısır'daki bombalı saldırıların kınandığı belirtilerek; "Mısır genelinde dün (5 Kasım) akşam ve bu sabah meydana gelen bombalı saldırıları kınıyoruz. Saldırılarda en az dört Mısırlı kardeşimizin hayatını kaybetmesinden ve ondan fazla yaralanan olmasından üzüntü duyuyor, hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyoruz. Bu vesileyle, terörün hiçbir şekilde mazur görülemeyeceğine dair tutumumuzu yineliyor, Türkiye'nin kardeş Mısır halkı ile dayanışmasını sürdüreceğini tekrar vurguluyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.