ALTAY'DAN 2 GENÇ KARTAL'A KANCA

ANTALYA'da 2-10 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek devre arası kampı öncesi ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Altay'da yönetim forvet arayışına hız verdi. 6 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemine girmeden...

28 Aralık 2014 Pazar 12:55
ALTAY'DAN 2 GENÇ KARTAL'A KANCA






ANTALYA'da 2-10 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek devre arası kampı öncesi ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Altay'da yönetim forvet arayışına hız verdi.
6 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemine girmeden transfer yasağını kaldırmayı planlayan yönetim, Beşiktaş'ın kadrosunda olan 20 yaşındaki golcüler Sinan Kurumuş ve Recep Akkemik'e kanca attı.
Başkan Aslan Savaşan, ilk yarıda Tepecikspor'da kiralık olarak forma giyen ve rakip fileleri 9 kez sarsan Sinan için girişimlerin sürdüğünü söylerken, forma şansı bulamadığı Centone Karagümrük'ten ayrılan Recep'le de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

FOTOĞRAF 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.