Anthony Joshua - Charles Martin boks maçını kim kazandı?

İngiltere'nin ağır sıkletteki en büyük yükselen yıldızı Anthony Joshua, Charles Martin ile karşılaşacak. Bu akşam 23:30'daki maçı NTV Spor yayınlayacak.

09 Nisan 2016 Cumartesi 17:21
Anthony Joshua - Charles Martin boks maçını kim kazandı?






Cumartesi gecesi yapılacak karşılaşma öncesi Charles Martin ve Anthony Joshua, IBF Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonluk Maçı öncesi son basın toplantısında iki boksör yüz yüze geldi. Charles Martin, maça şampiyon olarak gelmesine rağmen kendisini favori olarak göstermeyenleri yanıltacağını, bu seviyedeki bir maça hazır olmadığını iddia ettiği rakibini nakavtla yenerek kemerini koruyacağını iddia etti. Anthony Joshua ise "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim, ama bu karşılaşma kesinlikle kolay olmayacak. Charles bu maçta daha önce hiç görmediği bir seviyeyi görecek. Böyle maçlarda kim daha çok kazanmak istiyorsa o kazanır. Bu kadar basit." şeklinde konuştu.

Anthony Joshua, Charles Martin'in 9 Nisan'da Londra'daki IBF Ağır Sıklet Dünya Şampiyonluk maçını NTV Spor yayınlayacak. Bu önemli müsabaka saat 23:30'de yapılacak. 

ANTHONY JOSHUA KİMDİR?
15 Ekim 1989 doğumlu WBC Uluslararası ağır sıklet şampiyonu olan Nijerya asıllı anne ve İrlanda asıllı İngiliz babası olan Joshua, bugüne kadar yaptığı 15 maçın 15'ini de nakavt ile kazanarak büyük sükse yaptı. 198 cm boyundaki Joshua'nın kolları 208 cm'ye kadar etkili olabiliyor. 

CHARLES MARTIN KİMDİR?
Amerikalı boksör Charles Martin ise bugüne kadar yaptığı 34 maçın 23'ünü kazandı, 1'inde berabere kaldı. Yüzde 88 knock out ile adından söz ettiren Charles Martin'in boyu 196 cm ve kolları ile 203 cm'ye kadar uzanabiliyor. Martin'in berabere kaldığı tek rakibi Alvaro Morales (6 galibiyet, 14 mağlubiyet, 7 beraberlik).

Son Güncelleme: 19.07.2016 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.