Beşiktaş'ta Veli Kavlak 3. kez ameliyat oldu

  Ali DANAŞ-İSTANBUL- Sağ omuzundan bir yıl içinde 3.kez ameliyat olan Veli Kavlak sahalara dönüşü 3 ayı bulacak. İlk olarak geçtiğimiz yıl sezon bitiminde ameliyat olan Veli dönem dönem artan ağrılarına rağmen oynamaya devam...

19 Ağustos 2015 Çarşamba 12:20
Beşiktaş'ta Veli Kavlak 3. kez ameliyat oldu






 



Ali DANAŞ-İSTANBUL-

Sağ omuzundan bir yıl içinde 3.kez ameliyat olan Veli Kavlak sahalara dönüşü 3 ayı bulacak.

İlk olarak geçtiğimiz yıl sezon bitiminde ameliyat olan Veli dönem dönem artan ağrılarına rağmen oynamaya devam etmiş ve Fenerbahçe maçında sakatlandıkatn sonra bir daha sahalara dönememişti.Bu süre içinde farklı tedavi metodları deneyen Veli en son 3 hafta önce sağ omuzundan 2. ameliyatı geçirmişti.Ancak durumunda bir iyileşme görülmeyen tecrübeli oyuncu bu kez de kulüp doktoru Sarper Çetinkaya tarafından 3.bir ameliyat daha yapıldı. Başarılı geçtiği açıklanan ameliyatın ardından Veli Kavlak'ın 2.5-3 ay arası bir sürede sahalara dönmesi planlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.