Biletli Beşiktaş önce taraftarları salondan çıkarıldı, sonra polis dağıttı

Eskişehir'de taraftar gerginliğine polis müdahale etti. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Eskişehir Basket ile karşılaşan Beşiktaş Sompo Japan taraftarına polis TOMA ve biber gazı ile müdahale etti.

07 Ocak 2018 Pazar 04:19
Biletli Beşiktaş önce taraftarları salondan çıkarıldı, sonra polis dağıttı






Biletli Beşiktaş önce taraftarları salondan çıkarıldı, sonra polis dağıttı


Deplasman maçı için Eskişehir'e gelen ve buradaki renktaşlarıyla buluşan Beşiktaşlı'lar, önce salondan çıkarıldı, ardından da TOMA'dan sıkılan gazla dağıtıldı. Bu arada biletli Beşiktaşlı taraftarların salona alınmaması protestolara neden oldu.


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 14. haftasında Eskişehir Basket ile Beşiktaş Sompo Japan karşı karşıya geldi. Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşma öncesinde her iki takım seyircisi de takımları lehine tezahüratlarda bulunurken, zaman zaman salon içerisinde gerilim de yaşandı. İkinci periyodun sona ermesiyle çıkan olaylara özel güvenlik görevlileri ve polisler müdahale etti. Karşılaşmanın 31. dakikasında salonda çıkan olaylar dolayısıyla mücadele hakem tarafından durduruldu. Yaklaşık 20 dakika duran oyun, Beşiktaşlı taraftarların salondan çıkarılması ile devam etti.


Biletli taraftar salona alınmadı

Öte yandan, İstanbul’dan Eskişehir’e karşılaşmayı izlemeye gelen Beşiktaş taraftarları da iddiaya göre salona alınmadı. Duruma tepki gösteren taraftarlar, polisle karşı karşıya geldi. Polisin uyarılarına uymayan taraftarlar, polislere yerdeki mazgalları ve ellerinde bulunan su şişelerini fırlattı. Polis ekipleri, çıkan olaylara TOMA ve biber gazı ile müdahale etti. Çıkan olaylar, bir süre sonra yatıştırıldı.

Son Güncelleme: 07.01.2018 01:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.