Bursa Büyükşehir Belyediyespor'da büyük sevinç

ANTALYA'DA 10 gündür devam eden Türkiye Bayanlar 1'inci Voleybol Ligi Klasman Grubu'nu lider tamamlayarak Türkiye'yi Avrupa Challenge Cup’ta temsil etme hakkını kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor’da büyük sevinç yaşandı. Sarıyer...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 12:24
Bursa Büyükşehir Belyediyespor'da büyük sevinç






ANTALYA'DA 10 gündür devam eden Türkiye Bayanlar 1'inci Voleybol Ligi Klasman Grubu'nu lider tamamlayarak Türkiye'yi Avrupa Challenge Cup’ta temsil etme hakkını kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor’da büyük sevinç yaşandı.
Sarıyer Belediyespor'u 3-1 yendikleri karşılaşmanın ardından değerlendirme yapan antrenör Emin İmen, sezon başında takım olarak koydukları hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. "Sezon başında koyduğumuz hedeflere ulaştık" diyen Emin İmen, şöyle devam etti:
AVRUPA’DA ZİRVE YAPTIK 
"Bu sezon kızlarımız hem lig, hem de Avrupa’da maçlara çıktılar. Challange Cup’ta şampiyon olduk. Ama bu şampiyonluğa ulaşırken gerçekten çok yoruldular. Ama Antalya’da iki etap yapılan maçlarda ellerinden gelenin en iyisini ortaya koydular."
"ÇITAMIZI YÜKSELTECEĞİZ"
Bursa Büyükşehir Belediyespor olarak ilk etapta topladıkları puanların sağladığı avantajı iyi kullandıklarını vurgulayan Emin İmen, "Birinci Lig’e çıktığımız ilk sezondan itibaren yakaladığımız başarıyı sürdürdük. Artık yeni sezon da daha iyi çalışarak bu çıtayı daha da yukarılara taşıyacağız" diye konuştu

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.